Primul prieten al omului este Dumnezeu, apoi propriul lui trup.


Sănătate prin încredere:

favicon16 încredere în Dumnezeu favicon16 încredere în sine favicon16 încredere în oameni și metode


Misiunea noastră este sa fim alături de pacientul oncologic în depășirea bolii și să-i fim un sprijin în drumul către vindecare.


La logomare avem o abordare completă a pacientului oncologic. Astfel, ajutăm nu numai la stabilirea diagnosticului corect al afecțiunii prin Laboratorul de Anatomie Patologică, dar asigurăm și consultații de specialitate. De asemenea suntem alături de pacient în depășirea unora dintre efectelor adverse ale chimio și radio terapiei.

Astfel prin departamentul de kinetoterapie și masaj limfatic ajutăm pacientul să-și îngrijească edemul care poate apărea ca urmare a bolii sau a tratamentului, precum și prin recuperarea mobilității membrului afectat.

Prin departamentul de estetică medicală punem la dispoziția pacienților o gamă largă de peruci, proteze, lenjerie medicală, inclusiv îmbrăcăminte compresivă pentru tratamentul edemului limfatic. La baza tuturor acestor lucruri sta încrederea că putem fi învingători.

[swf src=”http://www.domina-sana.ro/flash/2.swf” width=600 height=500]

Viziune – Suntem un partener de încredere în lupta cu boala


Ambianța plăcută, îmbinată cu profesionalismul echipei noastre de specialiști, contribuie la atingerea scopului propus.
Ca un prieten adevărat, și în momentul încercării, când boala și-a făcut apariția, echipa logomare vă stă alături ca un aliat puternic în redobândirea sănătății.