Consultaţii


În Clinica logomare puteți beneficia și de o gamă de consultații dedicate pacienților oncologici privind aspecte care de multe ori sunt neglijate de către pacienți și cei care le oferă îngrijire, dar care au un impact important asupra stării de bine a pacienților.

Cabinetele în care se realizează consultațiile de specialitate beneficiază de o ambianță prietenoasă, care inspiră mai degrabă o vizită la un prieten decât o consultație la un medic sau psiholog.

Cabinetul de drenaj limfatic, masaj terapeutic și kinetoterapie

De serviciile din acest cabinet pot beneficia toți pacienții care au nevoie de masaj terapeutic sau trebuie să facă un anumit tip de gimnastică, dar mai ales pacienții cărora, în urma unei intervenții chirurgicale, li s-au scos anumite grupe ganglionare și astfel sunt expuși riscului de a face edeme limfatice sau au deja aceste edeme constituite.
Prin manevrele de drenaj limfatic se previne apariția edemului limfatic sau, în cazul în care acesta deja a apărut, se poate reduce dimensiunea edemului limfatic până la dispariția completă a lui.
Atât pacienții care au deja edem limfatic, dar și cei care sunt expuși riscului apariției edemului limfatic, pot beneficia de consiliere pentru a învăța cum să se îngrijească pentru combaterea edemul și a agravării acestuia.

Tot de aici pacientul poate achizitiona mănuși și manșoane speciale care se recomandă a se purta pentru prevenirea și combaterea edemului limfatic.

Medical Record

Alege varianta rapidă şi fă-ţi o programare completând câmpurile de mai jos. Receptia logomare te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

[formlightbox_call title=”Programare” class=”1360028698429″]

Programare

[/formlightbox_call] [formlightbox_obj id=”1360028698429″ style=”width:600px;” onload=”false”][easy_contact_forms fid=1][/formlightbox_obj]

Consultații
Categorie/Tip
Timp (minute)
drenaj limfatic drenaj manual 30 / 50
kinetoterapie 50